Hulp nodig? Bel ons op 038 – 20 222 66 of mail naar info@outletkopen.nl

Siemens WMN16T3471 - iQ500 - iSensoric - Wasmachine

Nieuw, open doos

619.99 479.99

Uitverkocht

Nieuw ongebruikt product in geopende verpakking.

Op zoek naar een energiezuinige wasmachine voor kleine wasjes en handige opties om kort te wassen? Dan is de Siemens WMN16T3471 iQ500 ideaal voor jou.

Beschrijving

Nieuw ongebruikt product in geopende verpakking, met zeer minimaal krasje op de zijkant, rechts.

Op zoek naar een energiezuinige wasmachine voor kleine wasjes en handige opties om kort te wassen? Dan is de Siemens WMN16T3471 iQ500 ideaal voor jou. Het toerental van 1600 zorgt ervoor dat je was extra droog uit de wasmachine komt. Wil je een keer een was draaien waarbij de trommel niet helemaal vol zit? Dat is geen probleem voor de Siemens WMN16T3471. De beladingssensor meet precies hoe vol de trommel zit. Vervolgens worden de hoeveelheid water en de duur van het wasprogramma hierop aangepast. Heb je niet veel tijd en wil je snel een wasje draaien? Kies dan voor speedPerfect waarmee je wasprogramma’s met één druk op de knop verkorten. Ook is het geen probleem om een wasje op een later tijdstip te starten: gebruik de uitstel-functie om zelf aan te geven wanneer je was klaar moet zijn.

Productvoordelen van de Siemens WMN16T3471

Pluspunten speedPerfect: optie om wasprogramma’s met 65% te verkorten met hetzelfde perfecte resultaat
Pluspunten iSensoric: sensoren zorgen ervoor dat water- en energieverbruik perfect worden afgestemd op je was
Pluspunten De slimme en duurzame iQdrive motor werkt erg stil
Pluspunten De wasmiddellade wordt tijdens ieder wasprogramma automatisch schoongespoeld zodat er geen wasmiddelresten achterblijven

Goed om te weten

Goed om te weten Door de relatief kleine trommel van 7 kg minder geschikt als je veel was in één keer wil doen. Stop de trommel niet te vol om trillingen en lawaai te voorkomen. Liever een wasmachine met een groter laadvermogen? Bekijk hier de Siemens wasmachines van 8 kg of bekijk hier ons hele assortiment wasmachines van 8 kg.

Zuiniger dan het zuinigste

Deze machine is nog 30% zuiniger dan de gunstige energieklasse A+++. Wel zo fijn voor de portemonee, maar ook zeker het milieu!
Siemens wasmachine energieklasse AAA

Beste droogresultaat

Deze wasmachine behaalt droogresultaat A, wat het meest gunstig is. Zo hoeft je de was relatief kort uit te hangen, of is een kort droogprogramma voldoende.
Siemens wasmachine droogklasse a

Wast in 15 minuten

Het superKort15-programma wast, centrifugeert en spoelt uw was in slechts 15 minuten. Daardoor is het ideaal voor iedereen die licht vervuilde was (bijvoorbeeld na het sporten) snel weer schoon wil hebben.
Siemens wasmachine superkort15

Bijvul functie voor ‘vergeten’ wasgoed

Wasgoed vergeten in de machine te doen? Dat is snel opgelost. Dankzij de bijvulfunctie kan ‘vergeten’ wasgoed toegevoegd worden gedurende de gehele wascyclus. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kan met één druk op de knop geactiveerd worden. Daarmee kan de deur van de machine geopend worden en kan het wasgoed gemakkelijk worden toegevoegd.
Siemens wasmachine bijvul functie

Kies voor extra tijd- of energiebesparing

Zodra speedPerfect is geactiveerd zullen de sensoren ervoor zorgen dat je 65% van de tijd bespaart met dezelfde resultaten. Met de watersensor en laadsensorPlus wordt de beladinghoeveelheid en textielsoort vastgesteld, om het wasproces tijdbesparend in gang te kunnen zetten. Bovendien wordt het bleekmiddel in het wasmiddel door een licht verhoogde temperatuur sneller geactiveerd. Je kunt er echter ook voor kiezen om langer te wassen, met 50% energiebesparing. Wat je fijn vindt dus!
Siemens wasmachine speedperfect

Groot display met eindtijduitstel

Het grote display zorgt voor optimaal gemak en maximale flexibiliteit bij het wassen. Je ziet in een oogopslag alle relevante informatie over het wasprogramma zoals programmastappen, temperatuur en snelheid. Bovendien biedt het display extra functies zoals de 24-uurs eindtijduitstel.
Siemens wasmachine uitstel

Speciaal wolprogramma

Waar je dit vroeger nooit zou durven, kun je met dit model ook wol behandelen, met een speciaal programma. Fijn voor sjaals en truien!
Siemens wasmachine wolprogramma

Extra stil door minder trillingen

Uniek design beperkt trillingen tot het minimum. Dit automatische stabilisatiesysteem heeft zeer gevoelige sensoren, die zelfs de kleinste trillingen detecteren en direct reageren om elke onbalans, hoe gering ook, te corrigeren. De unieke anti-vibratiewanden maken de machine buitengewoon stil, zelfs bij centrifuge op hogere toerentallen.
Siemens wasmachine anti vibration

Slimme sensoren voor vocht- en temperatuurmeting

De ‘autoDry’ sensoren zorgen voor constante meting van de vochtigheid en temperatuur van het wasgoed. De volledige elektronische besturing wordt hierop aangepast, zodat de was perfect droogt op een energiezuinige en efficiënte manier.
Siemens wasmachine autodry

10 jaar motorgarantie

Deze wasmachine heeft een koolborstelloze motor, die vele jaren langer meegaat dan de koolborstelmotors uit goedkopere modellen. Mocht er toch iets mee misgaan, dan kun je rekenen op 10 jaar motorgarantie. Geen zorgen dus!

aquaStop met levenslange garantie

Bij deze wasmachine krijg je een speciale aansluiting die overstroming voorkomt. Hierbij krijg je een levenslange garantie op waterschade.

De beste service van Siemens

Kies je voor een Siemens product, dan kies je voor zekerheid & betrouwbaarheid. Maar natuurlijk kan het altijd gebeuren dat het apparaat een keer stuk gaat. In dat geval kan je altijd rekenen op de service van Siemens, ook buiten de reguliere garantieperiode. Het serviceteam van Siemens is 24 uur per dag, 7 dagen per week
bereikbaar, ook telefonisch. Siemens is altijd bereikbaar via telefoonnummer: 088 – 424 40 20.

Ontdek de wereld van Siemens

Siemens wasmachine service

Technische informatie:

Comfort & zekerheid
aquaStop met levenslange garantie
varioPerfect: keuze uit tijd- en energiebesparing op alle wasprogramma’s
waveTrommel: bijzonder schone en effectieve wasverzorging dankzij de unieke trommelstructuur
waterPerfect Plus: exact watermanagement
3D-aqualift systeem
TouchControl tiptoetsen: Anti-kreuk, Eindtijduitstel, start/bijvullen, SPEC, keuze voor centrifugeersnelheid/niet centrifugeren
Zelfreinigende wasmiddellade
Onbalansherkenning
Kinderbeveiliging op de deur
Bodemplaat voor extra bescherming en geluidsisolatie
Doorstroomsensor voor optimaal waterverbruik
Comfortabele volelektronische bediening
Traploze aanpassing waterniveau
Aanduiding voor overdosering
Schuimherkenning: detecteert overdosering

Speciale programma’s
Spoelen
Donkere was
Blouses/Overhemden
Snel+mix
Pompen/Centrifugeren,
Hygiëne
Super 30’/15′
Dekbed
Wol handwas
Fijn/Zijde

Share this product!