Siemens EQ.500 TQ507R03 – Volautomatische espressomachine – Zwart 6 mnd. garantie

Original price was: €849.99.Current price is: €499.99.

Nieuw apparaat, door ons getest op werking.

Garantie 6 maanden.

Open doos product = uit de doos geweest en herverpakt in een universele doos of originele doos.

Apparaat is nieuw maar het is mogelijk dat er ergens een minimaal krasje aanwezig is.

bij duidelijk aanwezige krassen of beschadigingen wordt dit door ons vermeld en is er een foto geplaatst met deze beschadiging.

Geen foto of melding? = apparaat schadevrij

Uitverkocht

Categorieën: ,

Beschrijving

Met de Siemens EQ.500 TQ507R03 volautomatische espressomachine zet je met één druk op de knop twee koppen koffie of twee melkspeciaiteiten als Cappuccino per keer. Dit is mogelijk dankzij de OneTouch DoubleCup functie. De Siemens EQ.500 TQ507R03 heeft een koffiebonenreservoir van 270 gram en een afneembaar waterreservoir van 1.7 liter.

De Siemens EQ.500 TQ507R03 volautomatische espressomachine kan tot twee kopjes Espresso of Lungo tegelijkertijd zetten. Door de aromaDouble Shot kun je met deze Siemens extra sterke koffie zetten zonder dat het bitter wordt. Dit komt door het dubbele maal- en zetproces van de Siemens espressomachine.
Verder beschikt de epressomachine over een geïntegreerd melkreservoir. Deze is afneembaar en in de koelkast te plaatsen, voor het koel houden van de melk. Ook krijg je de opties tot extra koffiespecialiteiten als een Americano, Flat White of Espresso Macchiato.

Deze Siemens EQ.500 TQ507R03 volautomatische espressomachine heeft een verwarmingssysteem wat ervoor zorgt dat je koffie altijd op dezelfde ideale zettemperatuur voor je wordt bereidt. Daarnaast heeft de Siemens EQ.500 TQ507R03 keramische maalschijven die het maximale aroma uit iedere koffieboon halen en ook nog eens ervoor zorgen dat de koffiemachine extra lang meegaat. Om koude koffie te voorkomen kan je met deze Siemens espressomachine ook de kopjes voorverwarmen.
Dit alles is te doen dankzij het gebruiksvriendelijke coffeeDirect Display. Zo geniet je elke dag weer van een Espresso, Cappuccino of Latte Macchiato die de Siemens EQ.500 TQ507R03 voor je maakt.

Productvoordelen van de Siemens EQ.500 TQ507R03:

✅ OneTouch DoubleCup functie voor het zetten van twee koffie of twee melkspecialiteiten per keer.

✅ Geïntegreerd melkreservoir, dat makkelijk afneembaar is.

✅ De maalschijven zijn gemaakt van slijtvrij keramiek, wat zorgt voor een extra lange levensduur.

✅ Automatische reiniging dankzij het autoMilk Clean-programma

✅ CoffeeSelect Display: koffie- en melkspecialiteiten kunnen eenvoudig geselecteerd en bereid worden door het aanraken van de sensorvelden

Betaal veilig

Scherpe prijzen

14 dagen bedenktijd