Siemens CT836LEB6 inbouw koffiezetapparaat

Nieuw, open doos product

2,499.99 1,499.99

Beschikbaarheid: Uitverkocht

laatste!!
Uit de doos geweest, 1x getest en weer ingepakt.

Inbouwkoffieautomaat met waterreservoir

iQ700, sensoFlow System,

One-touch functie,

aromaDouble Shot,

myCoffee,

TFT-Touchdisplay,

afneembaar waterreservoir 2.4 liter,

individual Cup Volume,

oneTouch DoubleCup,

flexibele melktoevoer,

Home Connect,

AutoMilkClean en singlePortion cleaning functie.

Beschrijving

Inbouwkoffieautomaat met waterreservoir iQ700, sensoFlow System, One-touch functie, aromaDouble Shot, myCoffee, TFT-Touchdisplay, afneembaar waterreservoir 2.4 liter, individualCup Volume, oneTouch DoubleCup, flexibele melktoevoer, Home Connect, AutoMilkClean en singlePortion cleaning functie.

autoMilk Clean

11716284Het bereiden van perfect smakende koffie met vers gemalen bonen is een waar genot; het reinigen van het melksysteem is dat niet. Daarom heeft Siemens de autoMilk Clean functie ontwikkeld. Dit volautomatische stoomreinigingsproces vindt plaats na elke elke zetbeurt. Wel zo hygiënisch.

Het sensoFlow-systeem

Uw espresso is op zijn best als het water niet te heet of te koud is, het liefst tussen de 90 °C en 95 °C. Als de temperatuur te laag is, komt maar een deel van de smaak uit de koffie vrij. Als de temperatuur te hoog is, krijgt de koffie al snel een verbrande smaak. EQ-espresso-automaten, met het wereldwijd unieke sensoFlow-systeem, verhitten het water gedurende het hele bereidingsproces daarom precies tot deze temperatuur. Succes gegarandeerd!

Apparaten die doen wat u zegt:

13080290Dankzij een samenwerking met Amazon Alexa kunt u uw huishoudelijke apparatuur nu ook besturen met uw stem. Gewoon via Home Connect in de Alexa-app. Verbind Alexa met uw slimme apparaten om ze vervolgens met voiceControl te vertellen wat u wilt.

oneTouch DoubleCup

Met oneTouch DoubleCup verandert u vers gemalen koffie, water en melk in uw favoriete keuze, of het nu een vers bereide latte, cappuccino of espresso is.  Ongeacht de koffiespecialiteit waarvoor u kiest, kunt er twee tegelijkertijd laten bereiden.

Perfect hygiene

Het reinigen van de zetgroep is zelf uit te voeren. Neem de zetgroep uit, spoel deze onder de kraan af (water op koud-lauwe temperatuur) en plaats deze na het drogen terug. Zo verzekert u zichzelf van de meest smaakvolle koffie en de beste hygienische verzorging, gedurende de gehele levensduur van het apparaat.

ceramDrive

9363092De hoogwaardige keramische maalschijf zorgt voor een fijne, gelijkmatige maling van de koffiebonen. Omdat keramiek vrijwel niet slijt, geniet u aanhoudend van de beste kwaliteit koffie.

coffeeSensor System

9363093Koffiesoorten bevatten suikers en oliën, die na het branden het uiteindelijke aroma van de bonen bepalen. Het slimme maalwerk is voorzien van een coffeeSensor waardoor de maaltijd automatisch wordt aangepast aan de bonensoort. Hierdoor geniet u altijd van een optimaal aroma in de door u gekozen koffiesterkte.

aromaDouble Shot

9363094Onze aromaDouble Shot functie zorgt voor een dubbel maal- en zetproces en is speciaal ontwikkeld om de meest aromatische koffie mee te kunnen zetten. Omdat het zetproces korter is wordt voorkomen dat de koffie een bittere nasmaak krijgt.

oneTouch functie

Met één druk op de knop kunt u op elk moment van de dag genieten van vers bereide latte, cappuccino, espresso en nog veel meer koffiespecialiteiten. Zo makkelijk is het om fantastische koffie te bereiden, precies zoals u die graag drinkt.
Share this product!