Philips Sonicare HealthyWhite HX6732/37 – Elektrische tandenborstel – 2 stuks

Original price was: €89.99.Current price is: €49.99.

Uitverkocht

Beschrijving

Wil je ook een stralende glimlach? Krijg de natuurlijke witheid op je tanden weer terug met de Philips Sonicare HealthyWhite HX6732/37 dankzij de Clean & White poetsstand. Verkleuringen worden binnen 2 weken verwijderd. Daarnaast kan je met deze Sonicare elektrische tandenborstel maar liefst 42 keer poetsen voordat hij weer moet worden opgeladen. Ideaal!

Wat is Sonisch poetsen?
Sonisch betekent dat de borstelkop – met snelheden tot wel 31.000 poetsbewegingen per minuut – vibreert. Een uiterst krachtige poetsmethode, die ervoor zorgt dat je veel meer tandplak verwijdert dan met een handtandenborstel. Dit resulteert volgens veel gebruikers in een gladheid die je alleen na een tandartsbezoek voelt. Daar komt bij dat je bij het poetsen gewoon mee mag bewegen. Zo wordt de overstap van handmatig naar elektrisch poetsen gemakkelijker gemaakt.

PhilipsDC

Doelgerichte mondverzorging
De Philips Sonicare HealthyWhite elektrische tandenborstel heeft maar 2 functies:

    • Clean – buitengewoon schoon, elke dag

 

  • Clean & White – 2 minuten Clean + 30 seconden White

 

Extra functionaliteiten

Smarttimer en Quadpacer
De Philips Sonicare HealthyWhite elektrische tandenborstel heeft een timer van 2 minuten, zodat je zelf niet op de tijd hoeft te letten. Daarnaast heeft de elektrische tandenborstel een Quadpacer. Door middel van een lichte trilling laat de tandenborstel weten dat je de borstel kan verplaatsen naar een ander kwadrant in je mond. Is de tandenborstel klaar na 2 minuten? Dan schakelt hij zich vanzelf uit.

Easy-start programma
Ben je nog niet gewend om elektrisch en/of sonisch te poetsen? De elektrische tandenborstel voert de poetskracht geleidelijk op tijdens de eerste 14 poetsbeurten, zodat je rustig kan wennen aan de Philips Sonicare elektrische tandenborstel.

Meegeleverde artikelen

    • 2x Philips Sonicare HealthyWhite handles

 

 

 

  • 1x oplaadstation

 

Verkrijgbare opzetborstels

Alle elektrische tandenborstels van Philips Sonicare zijn te gebruiken in combinatie met alle opzetborstels.*

ProResult voor tandplak
Speciaal voor het verwijderen van tandplak. De haartjes staan dicht op elkaar, zodat de tandplak efficiënt kan worden verwijderd.

ProResult Gum Health
Speciaal voor gevoelig tandvlees. Deze opzetborstels beschikken over een speciaal zacht profiel voor een aangename poetsbeurt. Daarnaast verwijdert ook deze opzetborstel tot 6x meer plak.

DiamondClean
Speciaal voor de Sonicare Diamond Clean tandenborstels. De ruitvormige borstelharen verwijderen tandplak en de medium harde borstelharen zorgen voor een stevige, maar veilige poetservaring.

InterCare
Speciaal voor verwijdering van tandplak tussen de tanden. Met de extra lange borstelharen wordt zelfs diepliggend tandplak verwijderd. Ook ideaal voor mensen met een beugel.

AdaptiveClean
Speciaal voor tandvleesverzorging. Dankzij de zachte, flexibele rubberen zijden passen de borstelharen van de opzetborstel zich aan de vorm van elk tandoppervlak aan. De borstel bereikt tot wel 4 keer meer oppervlak en verwijdert tot 10 keer meer tandplak langs het tandvlees en tussen de tanden.

Sensitive
Speciaal voor gevoelige tanden. De ultrazachte verkleurende borstelharen zorgen voor een effectievere en zachtere reiniging.

Sensiflex
Speciaal voor tandvleesverzorging. Het tandvleesbeschermende systeem zorgt ervoor dat je altijd met optimale poetsdruk poetst.

Extra informatie

Gewicht 3 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Philips Sonicare HealthyWhite HX6732/37 – Elektrische tandenborstel – 2 stuks” te beoordelen

Betaal veilig

Scherpe prijzen

14 dagen bedenktijd