Philips Sonicare for Kids HX6321/03 – Elektrische tandenborstel

Oorspronkelijke prijs was: €39.99.Huidige prijs is: €24.99.

Leer je kind van 4 jaar en ouder poetsen op leuke wijze met deze Philips Sonicare for Kids HX6321/03. Dankzij de leuke app leren kinderen beter en langer poetsen. Daarnaast worden ze ook nog beloond voor geslaagde poetsbeurten! En dankzij de leuke verwisselbare stickers maak je de tandenborstel uniek voor elk kind. Lees meer over Philips Sonicare.

Uitverkocht

Beschrijving

Leer je kind van 4 jaar en ouder poetsen op leuke wijze met deze Philips Sonicare for Kids HX6321/03. Dankzij de leuke app leren kinderen beter en langer poetsen. Daarnaast worden ze ook nog beloond voor geslaagde poetsbeurten! En dankzij de leuke verwisselbare stickers maak je de tandenborstel uniek voor elk kind. Lees meer over Philips Sonicare.

Kenmerken

Poetsstanden

 • Poetsstanden: 2

Meegeleverde artikelen

  • Handvatten: 1 Sonicare For Kids met handvat met Bluetooth
  • Opzetborstels: 1 Sonicare for Kids-compactborstel
 • Docking station: 1

Reinigingsprestaties

  • Snelheid: Tot 31.000 poetsbewegingen/min
  • Performance: 75% effectiever*
  • Gezondheidsvoordelen: Voor een gezonde mondverzorgingsroutine
 • Timer: KidTimer en Quadpacer

Gebruiksgemak

  • Batterij-indicator: Het lampje geeft de batterijstatus aan
  • Systeem voor opzetborstel: Gemakkelijk opklikbare opzetborstels
  • Poetstijd: Maximaal 3 weken**
  • Handvat: Rubberen handgreep voor eenvoudig gebruik, Slank, ergonomisch ontwerp
 • Display: Verlicht display

Compatibiliteit

  • Compatibel met iOS: iPhone 4S of hoger, iPad 3e generatie of hoger, met iOS7-besturingssysteem
 • Compatibiliteit met Android: Android-telefoons, Tablets met Bluetooth 4.0

Technische specificaties

  • Batterij: Oplaadbaar
  • Gebruikstijd (van volledig opgeladen tot leeg): Tot 2 weken
 • Batterijtype: Lithium-ion

Vermogen

 • Voltage: 110 – 220 V

Extra informatie

Leuk, educatief, effectief
De Philips Sonicare For Kids-app synchroniseert met de sonische tandenborstel van uw kind om het kind spelenderwijs alles te leren over mondverzorging. De poetscoach daagt uw kind uit om langer en beter te poetsen. Elke sessie begint met duidelijke visuele instructies over de juiste poetstechnieken en de voortgangsmonitor van de app volgt de totale voortgang. Kinderen leren terwijl ze plezier maken en de ouders kunnen zien hoe goed hun kinderen het doen tussen de controles door.

Interactieve Sonicare For Kids
Met de Philips Sonicare For Kids-tandenborstel en app kunnen kinderen leren hoe ze goed zelfstandig kunnen poetsen. De app synchroniseert met de sonische tandenborstel van uw kind via Bluetooth, laat de juiste poetstechieken zien en volgt de prestaties. Kinderen kunnen zien hoe goed ze poetsen en fantastische beloningen verdienen. Educatief en effectief; 98% van de ondervraagde ouders geeft aan dat het gemakkelijker is om de kinderen langer en beter te laten poetsen. Het is een leuke manier om kinderen goede mondverzorgingsgewoonten te laten ontwikkelen waar ze hun leven lang van profiteren.

Meer plezier, betere resultaten
Onze Philips Sonicare For Kids-tandenborstel en app zorgen ervoor dat poetsen leuk is. De hoofdrolspeler van de app is de schattige Sparkly, die graag schone tanden wil. Kinderen richten zich op Sparkly en ondertussen zorgt de poetscoach ervoor dat ze langer en beter poetsen. Hoe beter uw kind poetst, hoe blijer Sparkly wordt en elke succesvolle poetsbeurt wordt beloond. Kinderen kunnen accessoires ontgrendelen om Sparkly een persoonlijk tintje te geven of voedsel winnen voor Sparkly, die graag gezond eet. Ouders kunnen zelfs kiezen welke beloningen door de app worden uitgedeeld.

KidTimer en KidPacer
Om een goede tandenpoetsroutine te stimuleren, maakt de Philips Sonicare For Kids elektrische tandenborstel met Bluetooth verbinding met de app, om kinderen te helpen de poetstijd langzaam te verlengen. Het doel is om de door tandartsen aanbevolen twee minuten te bereiken. De kinderen moeten met de app de poetscoach van de app nadoen, die nauwkeurig elk kwadrant van het gebit poetst. De poetscoach moedigt uw kind aan om steeds langer te poetsen op elk kwadrant. Wanneer uw kind langer poetst, wordt het beloond door Sparkly, die heel blij is met de superschone tanden. Een leuke training voor levenslang goed poetsen.

Bluetooth-verbinding
Met de Philips Sonicare For Kids-tandenborstel met Bluetooth houdt de Quadpacer van de app poetsbeurten in real time bij. Hij herkent wanneer een poetsbeurt begint, pauzeert en is voltooid. En dankzij het geïntegreerde geheugen en de tijd-stempel op het handvat van de tandenborstel, kunt u zelfs de gegevens van maximaal 20 poetsbeurten opslaan wanneer u de app niet gebruikt. De volgende keer dat u de app en het handvat samen gebruikt, worden de details van deze sessies gesynchroniseerd met de agenda van de app. U kunt beloningen voor succesvolle poetsbeurten nog steeds verzamelen en uw kind kan eenvoudig zien welke voortgang het heeft geboekt.

Sonische technologie
Kinderen leren poetsen en onze sonische technologie de rest. De unieke dynamische actie van een Philips Sonicare elektrische tandenborstel reikt diep tussen tanden en langs de tandvleesrand. Met meer dan 500 poetsbewegingen per seconde compenseert de tandenborstel de zich ontwikkelende technieken van kinderen. Met deze technologie is een Philips Sonicare For Kids-tandenborstel tot wel 75% effectiever dan gewone tandenborstels, wat resulteert in meer succesvolle controles.

Extra informatie

Gewicht 3 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Philips Sonicare for Kids HX6321/03 – Elektrische tandenborstel” te beoordelen

Betaal veilig

Scherpe prijzen

14 dagen bedenktijd