Philips BRI956/00 Lumea Prestige – IPL ontharingsapparaat

Oorspronkelijke prijs was: €499.99.Huidige prijs is: €299.99.

Meerdere stuks beschikbaar met lichte doosschade.

Nieuw en getest product, garantie 2 jaar.

3 redenen om Lumea Prestige te kiezen:
– 6 maanden lang een haarvrije zijdezachte huid*
– Makkelijk en consistent gebruik door de glij- en flitsmodus
– Geschikt voor lichaam en gezicht. Met een beter huidcontact door de gebogen opzetstukken.

Uitverkocht

Beschrijving

3 redenen om Lumea Prestige te kiezen:
– 6 maanden lang een haarvrije zijdezachte huid*
– Makkelijk en consistent gebruik door de glij- en flitsmodus
– Geschikt voor lichaam en gezicht. Met een beter huidcontact door de gebogen opzetstukken.

Geniet tot wel 6 maanden van een haarvrije zijdezachte huid*

De nieuwe Philips Lumea Prestige BRI956 is de opvolger van de succesvolle Philips Lumea SC2009 en daarmee het meest complete en effectieve IPL ontharingsapparaat van Philips. Een greep uit de reviews van gebruikers van de nieuwe Lumea Prestige laten dit zien: ‘’Eindelijk een apparaat dat pijnloze en effectieve ontharing mogelijk maakt’’, ‘’Bij twijfel, doen!’’, ‘’Het is de investering echt waard!’’, ‘’Gemakkelijk en pijnloos te gebruiken’’, Mijn twijfels zijn weg! Het werkt gewoon echt!’’, ’’Nooit meer zonder’’,‘’ over de Prestige ben ik euforisch, wat een fijn en goed apparaat!’’

Met de Philips Lumea Prestige BRI956/00 haal je professionele IPL technologie in huis, waarmee je  wel 6 maanden* lang geniet van een haarvrije zijdezachte huid. De Prestige-apparaten hebben de beste kwaliteit lamp met meer dan 250.000 lichtflitsen, wat gelijk staat aan 20 jaar behandelen zonder de lamp te hoeven vervangen.*** Lumea Prestige is het enige IPL-apparaat dat zowel met als zonder snoer te gebruiken is, zodat je overal en in elke situatie gebruik kunt maken van je Lumea.

Je hoeft je geen zorgen te maken over de juiste lichtintensiteits-instelling, want de Lumea Prestige heeft een SmartSkin-sensor die automatisch de optimale lichtintensiteit voor jouw huid- en haartype kiest. De Lumea Prestige heeft vijf lichtsterktes en kiest op basis van je huidtint de beste lichtsterkte voor jou. Jouw persoonlijke configuratie van de Lumea Prestige zorgt dus voor het beste resultaat, en dat allemaal automatisch. Na slechts drie behandelingen zie je al tot wel 92% vermindering in de haargroei.**

3 redenen om voor Lumea Prestige te kiezen
– Het enige IPL-apparaat in de markt met optzetstukken met gebogen vorm en unieke vensters
– Tot 92% haarvermindering na slechts 3 behandelingen**
– Het enige IPL-apparaat wat zowel draadloos als met draad is te gebruiken

Geschikte haar- en huidtypen
Philips Lumea Prestige werkt effectief, eenvoudig en veilig op een grote verscheidenheid haar- en huidtypes. Het werkt op natuurlijk donkerblond, bruin en zwart haar en op huidskleuren die variëren van erg wit tot donkerbruin. Net als andere behandelingen op basis van IPL kan Philips Lumea NIET worden gebruikt op wit / grijs, lichtblond of rood haar te behandelen en is het niet geschikt voor een zeer donkere huid. Het is namelijk vereist dat er een groot contrast is tussen het pigment in de haarkleur en het pigment in de huidskleur.

De opzetstukken voor Lumea Prestige
Niet ieder deel van je lichaam is qua vorm hetzelfde. De Lumea Prestige is het eerste IPL lichtontharingsapparaat met unieke opzetstukken voor ieder lichaamsdeel voor een optimaal resultaat.De opzetstukken verschillen door combinaties van vorm en venster(grootte). Met de Philips Lumea Prestige kun je zowel het gezicht (bovenlip, kin, bakkebaarden), het lichaam (benen, armen, buik), de bikinilijn als de oksels behandelen. Je hele lichaam krijgt dus de op maat gemaakte zorg die het verdient,met optimaal gebruiksgemak en een geweldig resultaat.

– Het okselopzetstuk heeft een speciaal, bol ontwerp en een venster van 3 cm2 dat het behandelen van de moeilijk bereikbare plekken bij je oksels gemakkelijk maakt.

– Het bikiniopzetstuk is bol, heeft een venster van 3 cm² en heeft een transparant filter voor het wat stuggere en dikkere haar bij de bikinilijn.

– Het opzetstuk voor het lichaam heeft een naar binnen gebogen ontwerp dat de contouren van je lichaam effectief volgt. Het grote venster van 4,1 cm² zorgt voor een snelle behandeling van grote vlakke delen van je lichaam, zoals benen, armen of buik.

– Het gezichtsopzetstuk heeft een speciale, geïntegreerde filter en een klein, vlak venster van 2 cm². Hierdoor kun je met grote precisie je bovenlip, kaaklijn en kin nauwkeurig behandelen.

Behandeltijd
Onderbenen: 8,5 min.
Oksel: 2,5 min.
Bikinilijn: 2 min.
Delen van het gezicht: 1,5 min.

De Lumea App (iOS/Android)
Lumea heeft een handige app ontwikkeld om je te ondersteunen in je behandelroutine. Deze app helpt je bij het gebruik en geeft tips en ondersteuning. Daarnaast kun je een persoonlijk behandelschema opstellen dat zich gaandeweg aanpast aan je wensen en de optimale routine uitstippelt. De app stuurt je stap voor stap en per lichaamsdeel behandelingsherinneringen en -ideeën. Ideaal om het maximale uit jouw Lumea te halen.

Let op: Voor het beste resultaat dien je voor iedere behandeling overtollige haren te scheren. Het gebruik van een Philips Ladyshave wordt hierbij aangeraden.

* Mediaan resultaat: 78% haarvermindering op benen, na 12 behandelingen
** Bij het volgen van het behandelingsschema. Gemeten op benen, na drie behandelingen. De resultaten kunnen variëren per huid- en haartype.
*** Berekend op basis van gebruik op onderbenen, bikinilijn, oksels en het gezicht. De levensduur van de lamp verlengt niet

Extra informatie

Gewicht 3 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Philips BRI956/00 Lumea Prestige – IPL ontharingsapparaat” te beoordelen

Betaal veilig

Scherpe prijzen

14 dagen bedenktijd