Outletkopen.nl over ons / Garantie

Welkom bij outletkopen.nl – de beste webshop voor hoogwaardige artikelen tegen zeer scherpe prijzen en met de beste klantenservice.

Wat is een Outlet product?

Onder een Outlet product verstaan we een product die niet meer verkoopbaar is via het reguliere verkoopkanaal.

Restpartijen

Dit zijn partijen met producten die een leverancier niet heeft verkocht.

Retouren

Dit zijn producten die door consumenten zijn teruggestuurd, omdat de producten bijvoorbeeld niet de juiste maat of kleur hadden. Tijdens het retour sturen van het product is de verpakking beschadigd. Deze producten zijn binnen de ruiltermijn van 14 dagen geretourneerd (90% van al onze producten).

Producten van een ander seizoen

Dit zijn producten van een verstreken seizoen (winter- of zomerseizoen).

Gerenoveerde producten

Dit zijn producten die zijn gerepareerd door de fabrikant met originele onderdelen. De producten zijn in uitstekende staat, maar er kunnen lichte beschadigingen op de achterkant van het product zitten.

Garantie

Garantie kan per aangeboden product verschillen, dit is afhankelijk van meerdere factoren. Omdat wij outletproducten verkopen welke mogelijk eerder bij een klant zijn geweest zijn wij vrij in het bepalen van een garantietermijn. Wij geven altijd garantie, u kunt uw garantie termijn aflezen bij het product op de site of op uw aankoopnota. Wij huren goedkope magazijnruimte geen dure winkelpanden, mede daarom kunnen wij onze prijzen laag houden waardoor het voordeel voor u als klant groot is.

U kunt uiteraard ook kiezen voor afhalen en uw product bij afhalen contant of met PIN betalen.

KvK nummer: 58736735

BTW-nr.: NL001418740B08

EBOUW Trading

Telefoon: 038 – 20 222 66

Betaal veilig

Scherpe prijzen

14 dagen bedenktijd