nieuwsbericht

Belangrijke mededeling over onze corona gerelateerde producten.

Op dit moment hebben wij voldoende voorraad, u kunt mondkapjes bestellen voor particulier gebruik of voor de zorg, er is voldoende voorraad.

Wij verkopen alleen kwaliteit modkapjes, de BFE (doorlaatbaarheid is altijd hoger dan 98%, de medische kapjes zijn 99,9% BFE en splash resistant.

U kunt er van uit gaan dat u dezelfde kwaliteit modmaskers bij ons koopt die ook in ziekenhuizen gebruikt worden.

Er zijn momenteel veel mondkapjes in de handel met een lage en zeer lage BFE, deze bieden totaal geen bescherming.

Link naar de juiste pagina:

https://outletkopen.nl/medisch/

Ons zorg geschikte masker:

BFE 99,9% en splash resistant, IIR.

Dit masker is gemaakt voor gebruik in de zorg, de R staat voor splash resistant, dit masker laat dus geen vocht door.

Dit is voor gebruik in ziekenhuizen getest omdat het uiteraard bij operaties niet wenselijk is dat bloed van de patiënt door het masker heen dringt.

Nu deze maskers worden gebruikt om verspreiding van corona tegen te gaan is uiteraard ook splash resistant wenselijk.

BFE:

Bacteriële filter efficiency. De BFE is de effectiviteit van een chirurgisch masker in het tegenhouden van aerosole druppels die bacteriën bevatten en geeft aan hoeveel deeltjes door het chirurgisch masker worden tegen gehouden.

Type IIR maskers werken twee kanten op. Het RIVM adviseert type IIR mondmaskers te gebruiken bij algemene zorghandelingen, ook bij patiënten die besmet zijn met het coronavirus. Toch zijn ze minder effectief voor de bescherming van de zorgverlener tegen virussen van buitenaf. Dat komt doordat de chirurgische maskers minder strak aansluiten op het gezicht van de gebruiker dan FFP-mondmaskers. Daardoor kunnen toch deeltjes uit de lucht via de zijkanten van het masker toch naar binnen komen (Bron: IGJ).

Er zijn inmiddels voldoende IIR maskers beschikbaar voor de zorg, u kunt deze dus met een gerust hart particulier gebruiken.

Voor de hoogst mogelijke bescherming hebben wij FFP2 maskers, wij adviseren deze maskers voor mensen die in de kwetsbare doelgroep vallen en niet thuis kunnen blijven.

Onze prijzen zijn zo laag mogelijk, wij werken met minimale marges. Handelaren worden door ons niet voorzien van corona gerelateerde producten.
BIG geregistreerde personen en mensen die controleerbaar in de zorg werkzaam zijn krijgen bij ons altijd voorang op orders.

Erik Bouwknegt
Outletkopen.nl
info@outletkopen.nl

Betaal veilig

Scherpe prijzen

14 dagen bedenktijd