Neopuff t-stuk kindervernevelaar

999.99

Beschikbaarheid: Op voorraad

De Neopuff T-Piece resuscitator voor zuigelingen is een handig te bedienen reanimatieapparaat op basis van flow,
ontworpen voor ademhalingen bij een ingestelde flow met constante PIP (max inspiratoire druk) en PEEP (positieve eind-expiratoire druk) voor zuigelingen.

Beschrijving

De Neopuff T-Piece resuscitator voor zuigelingen is een handig te bedienen reanimatieapparaat op basis van flow, ontworpen voor ademhalingen bij een ingestelde flow met constante PIP (max inspiratoire druk) en PEEP (positieve eind-expiratoire druk) voor zuigelingen.

Kenmerken

Gebruiksvriendelijk: Ervaring, training, concentratie en vermoeidheidsniveau van de bediener zijn niet van invloed op de geleverde druk.
Flexibel gebruik: De Neopuff kan zuurstofconcentraties accepteren en leveren van 21%
100% afkomstig uit een flowmeter of blender. Het T- piece circuit kan worden aangesloten op een reanimatiemasker voor zuigelingen of een endotracheale tube.
Nauwkeurige druktoediening: De snel reagerende manometer zorgt dat de maskerafdichting steeds verzekerd is en dat de toegediende PIP en PEEP constant is.
Alternatieve tijdelijke ademhalingsondersteuning: Constante PEEP kan worden toegediend ter ondersteuning van de ademhaling tijdens transport.
Inbegrepen

Gastoevoerleiding,
Gas inlaat adapter
Test long
Reserve maximale druk ontlastingsopening
Geanimeerde gebruikershandleiding (CD)
Gebruiksaanwijzing en product technische handleiding (CD)

Share this product!