Hulp nodig? Bel ons op 038 - 20 222 66 of mail naar info@outletkopen.nl
LG wasmachine F4J8VS2W

LG wasmachine F4J8VS2W

799.99 499.99

Aanbieding eindigt over
Wascapaciteit9 kg
Centrifugesnelheid (max)1400 RPM
Geluidsniveau (wassen)53 dB
Geluidsniveau (centrifugeren)74 dB
WasklasseA
Droogklasse (centrifuge)A
AquaStop-functieJa
Design
Ingebouwd displayJa
Ergonomie
Resterende tijd indicatieJa
KinderslotJa
Energie
Energie-efficiëntieklasseA+++-30%
Jaarlijks energieverbruik wassen152 kWu

Op voorraad

Categorie:
000
Share this product!

De LG wasmachine F4J8VS2W: zuinig en efficiënt de was doen

Je bent er in deze moderne tijd natuurlijk aan gewend dat je dagelijks je was kunt draaien. Wanneer je aan een nieuwe wasmachine toe bent, moet je beslist de aanschaf van een LG wasmachine F4J8VS2W overwegen. Deze energiezuinige en efficiënte wasmachine is uitgerust met de meest innovatieve technische en praktische mogelijkheden. Zo kies je voor een apparaat dat in jouw gezinssituatie langdurig en betrouwbaar voor een schone was zorgt.

Technische innovatie en praktische extra’s

Met de LG wasmachine F4J8VS2W kies je voor een wasautomaat die technische innovatie perfect combineert met praktische extra’s en veel eigentijds gebruikersgemak. De koolborstelloze Direct Drive motor is direct aan de trommel gemonteerd waardoor er geen onnodige frictie en slijtage ontstaat. Ook het energieverbruik en het geluidsniveau gaan hierdoor omlaag. De 10 jaar garantie op het Direct Drive systeem garandeert je een lange levensduur. Doordat de Direct Drive motor ook nog eens extra zuinig is, bespaar je veel op je energierekening en lever je een goede bijdrage aan een schoner milieu.

De uitgekiende stoomfunctie van dit model, zorgt voor maar liefst 99,9% verwijdering van allergenen doordat je wasgoed tot zeer diep in de vezels perfect gereinigd wordt. Dit is een welkome extra voor babywasgoed en voor mensen met een overgevoelige huid of allergieën. De 6 Motion technologie zorgt voor 6 unieke wasbewegingen die wasprogramma’s combineren voor bijvoorbeeld een extra grondige reiniging, delicaat wasgoed of een super stille was. De Tag On functionaliteit maakt het mogelijk om via je smartphone nieuwe wasprogramma’s te downloaden en eventuele problemen snel vast te stellen met Smart diagnosis. De LG wasmachine F4J8VS2W geeft je de beschikking over perfecte specificaties als:

  • een hypermodern design
  • een koolborstelloze Direct Drive motor voor meer duurzaamheid en efficiëntie
  • 10 jaar garantie op het Direct Drive systeem
  • een zeer energiezuinige werking
  • een slimme stoomfunctie voor het verwijderen van allergenen
  • Mogelijkheden om via je smartphone nieuwe wasprogramma’s te downloaden De LG wasmachine F4J8VS2W is een hypermodern apparaat waaraan je jarenlang was-plezier kunt beleven.

Reviews(0)

There are no reviews yet.

Add a Review

Be the first to review “LG wasmachine F4J8VS2W”