De’Longhi DeLonghi Lattissima+ Red EN521.R Nespresso machine

Original price was: €189.99.Current price is: €119.99.

De DeLonghi Lattissima+ EN521.R Nespresso machine, in de kleur rood/zwart,  zorgt ervoor dat jij de beste cappuccino of latte macchiato kunt bereiden bij jouw thuis. Deze machine is voorzien van een nieuw en innovatief melksysteem dat ervoor zorgt dat jij gemakkelijker melkrecepten kunt bereiden.

Uitverkocht

Categorieën: ,

Beschrijving

DeLonghi Lattissima+ Red EN521.R Nespresso machine

De DeLonghi Lattissima+ EN521.R Nespresso machine, in de kleur rood/zwart,  zorgt ervoor dat jij de beste cappuccino of latte macchiato kunt bereiden bij jouw thuis. Deze machine is voorzien van een nieuw en innovatief melksysteem dat ervoor zorgt dat jij gemakkelijker melkrecepten kunt bereiden. Vul het melkreservoir met de juiste hoeveelheid melk voor jouw koffie en de machine bereid het juiste melkrecept naar jouw keuze. De Lattissima EN521.R heeft een 19 bar druksysteem dat elke keer weer zorgt voor een heerlijk kopje koffie.

Koffie bereiden met één druk op de knop
De DeLonghi Lattissima+ Red EN521.R Nespresso machine is uitgerust met 4 receptknoppen die met één aanraking bediend kunnen worden. Zo geniet jij thuis van het gemak van de verschillende koffie-, en melkbereidingen. Bereidt met deze Nespresso machine in een oogwenk een espresso, lungo, cappuccino of latte macchiato.

19 bar druksysteem en snel opwarmen
Het hogedruksysteem van 19 bar zorgt voor de heerlijke koffie, zoals bereidt door een barista. Dit systeem is nodig om de verschillende aroma’s van de Nespresso koffies vrij te laten komen en een romige crema-laag te creëren. Het snelle opwarmsysteem verwarmt het water in slechts 25 seconden tot de ideale temperatuur, en heeft slechts 15 seconden extra nodig wanneer u koffierecepten met melk wilt bereiden.

Intuïtief programma voor ontkalken en energiebesparing
De Lattissima Touch koffiemachine is uitgerust met een intuïtieve ontkalkingsfunctie die waarschuwt wanneer jouw machine ontkalkt moet worden. De energiebesparingsfunctie schakelt de machine na 9 minuten inactiviteit automatisch uit.

Duurzaamheid & recyclen 
Nespresso streeft naar een duurzame operatie daarom is Nespresso het AAA Sustainable Quality Programma in 2003 gestart in samenwerking met milieuorganisatie Rainforest Alliance. Tegenwoordig nemen ongeveer 70.000 boeren deel aan dit programma in 12 verschillende landen om zowel de toekomst van de kwalitatieve koffie als die van de koffieboeren te beschermen. Nespresso is in staat om 100% van de geproduceerde capsules te recyclen. Recycle mee door jouw gebruikte capsules in te leveren.

Koffie
Om uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaat Nespresso ver in de keuzes die ze maken. Van de koffiebessen tot de koffie die jij drinkt: bij elke stap in het proces staan expertise, kennis en passie centraal. Nespresso biedt 24 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Bij aankoop van een Nespresso machine ontvang je een welkomstpakket met  verschillende koffies zodat je kunt uitproberen welke koffie het beste bij jou past.

Afmetingen en gewicht
– Afmeting (hxbxd): 25.3×16.7×31.9 cm
– Gewicht: 4.5 kg

Extra informatie

Gewicht 3 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De’Longhi DeLonghi Lattissima+ Red EN521.R Nespresso machine” te beoordelen

Betaal veilig

Scherpe prijzen

14 dagen bedenktijd