Braun Stoomstrijkijzer TS505 TexStyle 5

27.99

Kreukels verdwijnen als sneeuw voor de zon. De Braun TS505 TexStyle 5 is zachtpaars en heeft een ergonomisch, open handvat.

Uitverkocht

Categorieën: ,

Beschrijving

Kreukels verdwijnen als sneeuw voor de zon. De Braun TS505 TexStyle 5 is zachtpaars en heeft een ergonomisch, open handvat. Het stoomstrijkijzer ligt goed in de hand en voelt licht aan. Strijken van een grote stapel was wordt daarmee een stuk makkelijker.

Met twee actieve stoomgebieden kan de stoom diep in de kleding doordringen. Zo worden kreukels weer recht gestreken. Toch nog moeite met een diepe vouw? Probeer dan de horizontale en verticale stoomshot van 100 gram per minuut. De stoomshotknop zorgt ervoor dat er in een keer stoom met veel kracht uit het stoomstrijkijzer komt en de vouw daardoor makkelijker te bewerken wordt.

De Eloxal strijkzool van de Braun TS505 TexStyle 5 is krasbestendig en biedt een optimaal glijresultaat. Het stoomstrijkijzer ligt goed in de hand door het soft touch handvat.

Stoomshot van 100g/min, twee actieve stoomgebieden, waterreservoir 300 ml, krasbestendige Eloxal strijkzool, soft touch handvat ligt goed in de hand

 

Extra informatie

Gewicht 3 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Braun Stoomstrijkijzer TS505 TexStyle 5” te beoordelen

Betaal veilig

Scherpe prijzen

14 dagen bedenktijd