Hulp nodig? Bel ons op 038 – 20 222 66 of mail naar info@outletkopen.nl

Geen producten in je winkelmand

Bosch gehakt- vleesmolen MFW67440

138.99 99.99

Uitverkocht

De Bosch MFW67440 gehakt- vleesmolen is een veelzijdige vleesmolen die gebruikt kan worden voor meer dan 10 verschillende functies.

Beschrijving

De Bosch MFW67440 gehakt- vleesmolen is een veelzijdige vleesmolen die gebruikt kan worden voor meer dan 10 verschillende functies. Van het hakken van vlees en vis tot het versnipperen van groenten en kaas. Het is allemaal mogelijk met dit apparaat. De Bosch MFW67440 vleesmolen heeft een sterke motor en zorgt zo voor een snelle verwerking van 3,5 kg/minuut. Dankzij de meegeleverde toebehoren is het bovendien zeer eenvoudig om kebbe of worst te bereiden. De rubberen zuigvoetjes zorgen ervoor dat de vleesmolen stabiel en veilig blijft staan. Het apparaat beschikt over een geïntegreerde opslag voor de accessoires. Door het handvat en de snoeropberging is de Bosch MFW67440 vleesmolen gemakkelijk op te bergen.

Zeer snelle verwerking dankzij de sterke motor. Snel verwerken van grote hoeveelheden: 3,5 kg / Min. Veelzijdig hulpmiddel voor dagelijks gebruik. Meer dan 10 functies: van het hakken van vlees of vis tot het versnipperen van groenten en kaas. Gemakkelijk in gebruik door het handvat, de snoerberging en de opslagruimte voor schijven. Veelzijdig in gebruik: naast bereiding van vlees en vis, bijvoorbeeld ook te gebruiken voor de bereiding van kebbe en worst.

Share this product!

Als eerste op de hoogte van nieuwe producten? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief.

Bij je eerste aankoop ontvang je een gratis cadeautje.