Hulp nodig? Bel ons op 038 - 20 222 66 of mail naar info@outletkopen.nl

Betaal achteraf / gespreid

ACHTERAF BETALEN

(minimaal orderbedrag € 100 max € 350)

Graag eerst een bestelling zien en dan pas betalen? Dat kan met Achteraf Betalen van Capayable! Je ontvangt eerst de bestelling thuis en betaalt alleen voor de producten die je wilt houden. Hierdoor heb je geen gedoe met vooruit betalen of wachten op het retourgeld. Wij vinden dat je een bestelling pas hoort te betalen als je helemaal tevreden bent.

Hoe werkt Capayable – Achteraf Betalen?

GESPREID BETALEN

(maximaal € 2500)

Een nieuwe bank of televisie koop je niet elke maand. Grotere bedragen zijn nooit fijn om in één keer te betalen. Dat vinden wij ook, daarom hebben wij dé betaaloplossing voor jou! Met Capayable – Gespreid Betalen betaal je heel eenvoudig in drie termijnen. Dit alles zonder rente of lening! Benieuwd hoe het werkt?

Wat is Capayable – Gespreid Betalen?

Met Gespreid Betalen bieden we jou de mogelijkheid om een bestelling in drie termijnen te betalen zonder rente. De eerste termijn betaal je direct in de online kassa en de webwinkel stuurt vervolgens de bestelling zo snel mogelijk op. De tweede en derde termijn worden respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald. Zo heb je de bestelling binnen een paar dagen al in huis, zonder dat dit een aanslag is op je bankrekening.

Hoe werkt Capayable – Gespreid Betalen?

Share this product!