BenQ XL2411Z - Gaming Monitor Full HD Monitor

499.99 199.99

Uitverkocht

Beschrijving

Gamen als een professional? Dat kan! Met de BenQ Xl2411Z monitor ben je gegarandeerd van het beste beeld om mee te gamen.

De XL2411Z legt de nadruk op de BenQ opvatting dat gaming in de details zit. De display werd ontwikkeld in samenwerking met Counter-Strike gaming legendes, om zo te komen tot een unieke, nog niet eerder vertoonde eersteklas gamingbelevenis – voor doorslaggevend voordeel in het spel!

De speciaal door professionele gamers van tevoren ingestelde FPS-modus vormt de ultieme strategie van de overwinnaar!

In samenwerking met legendarische gamers werd in het bijzonder voor FPS de optimale combinatie van helderheid, contrast, scherpte en kleur ontwikkeld. Het opsporen van de tegenstander en zijn achtervolging stelt zo – ook in onoverzichtelijke situaties – niks meer voor! Twee verschillende modi – FPS1 voor Counter-Strike 1.6 en FPS2 voor Counter-Strike Source, zoals aanbevolen door BenQ – zorgen voor de perfecte combinatie van vorm en functie, waarmee gamers altijd een voorsprong hebben!

Snelle reactietijd 1 ms GTG

Een supersnelle reactietijd van slechts 1 ms (GTG) betekent reageren zonder beperkingen. Geen hinderlijke strepen, geen dramatische vertragingen bij beeldovergang, geen beeldfouten.

    • VGA

 

    • DVI-D

 

    • HDMI

 

  • Koptelefoonaansluiting

 

Meegeleverde kabels

Stroomkabel

DVI-kabel

Share this product!