AverMedia GL310 Live Gamer Portable Lite – Video capture adapter

Oorspronkelijke prijs was: €99.99.Huidige prijs is: €59.99.

Met de GL310 Live Gamer Portable Lite van AverMedia kunt u eenvoudig uw gameconsole spellen opnemen in 1080p HD formaat.

Uitverkocht

Beschrijving

Met de GL310 Live Gamer Portable Lite van AverMedia kunt u eenvoudig uw gameconsole spellen opnemen in 1080p HD formaat. De Live Gamer Portable beschikt over een HDMI ingang en is hiermee geschikt voor de Xbox One, Xbox 360, PC en PlayStation4*. Met de Hot Button kunt u met een enkele klik beginnen met streamen of opnemen. De LGP Lite heeft een USB 2.0 aansluiting voor connectie met een PC, de Lite versie mist de standalone functie die de normale LGP wel heeft.

LGP LITE neemt moeiteloos gameplay op van alle gangbare consoles* met een ingebouwde H.264-encoder die de belasting van je pc vermindert en een opnameknop die 1080 opnamen en streamen start met een enkele klik.

LGP LITE werkt met alle DirectShow-compatibele streamingtoepassingen, zoals XSplit of OBS, en kan rechtstreeks vanuit de verpakking uitzenden naar YouTube, Twitch of Ustream. Je kunt ook opnemen, streamen en delen met het exclusieve RECentral, beschikbaar voor pc en Mac.

Extra informatie

Gewicht 3 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AverMedia GL310 Live Gamer Portable Lite – Video capture adapter” te beoordelen

Betaal veilig

Scherpe prijzen

14 dagen bedenktijd